JOB KAIHATU

GITARIST

De top gitarist ! Is in '90 afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium. Job is een zeer veelzijdige gitarist die diverse stijlen beheerst. Hij heeft in '91 meegedaan aan de Yamaha Band Explosion wereldfinale in Tokio met de band You Jane.

Sessiemusicus

Hij wordt verder regelmatig ingehuurd als sessiemuzikant voor zowel binnen, als buitenlandse producties en heeft als zodanig zijn medewerking verleend voor o.a. Kinderen voor Kinderen en the Vengaboys. Hij is te horen en te zien in begeleidingsorkesten van diverse binnen-en buitenlandse artiesten. Zo speelde hij o.a. met André Hazes, Lee Towers, the Wallstreet Crash, Eddie Floyd e.a.

Theater en Coördinator

Ook in het theater is hij geen onbekende en werkte hij mee aan theatershows van o.a. Sisters, Lucretia van der Vloot en het VARA Kinder Songfestival.

Verder is hij verbonden aan het Centrum voor Kunsteducatie “Markant” te Apeldoorn als coördinator muziek en beheert daar tevens de studio.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG