DAVID ROCKEFELLER

TROMPETTIST/TROMBONE

Een zeer markante musicus! Zijn solo's brengen bij menigeen kippevel teweeg. David studeerde in 1994 Cum Laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Naast zijn vele werk als freelance sessiemuzikant is hij verbonden geweest met: The Amsterdam Jazz Quintet, Lynn Collins/Marva Witney Europetour. Gedurende 4 jaar zwierf hij met Candy Dulfer's Funky Stuff de hele wereld over.

Rotterdams Conservatorium/ freelance sessiemuzikant

David studeerde in 1994 Cum Laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Naast zijn vele werk als freelance sessiemuzikant is hij verbonden geweest met: The Amsterdam Jazz Quintet, Lynn Collins/Marva Witney Europetour. Gedurende 4 jaar zwierf hij met Candy Dulfer’s Funky Stuff de hele wereld over.

Sonny’s Inc. en New Cool Collective.

Hij maakte onderdeel uit van de band van “Van Morrison” tijdens jazzfestivals in Duitsland en Zwitserland. In 1997 was hij lid van de band van Marco Borsato tijdens de Waarheid Tour. Het blaasarrangement van het album “De Waarheid” is van zijn hand. Naast zijn werkzaamheden voor Sonny’s Inc. maakt David tevens deel uit van de hippe formatie New Cool Collective.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG