CLAUDIA WAGENMAKERS

BACKING VOCALS

Claudia komt uit een muzikaal gezin. Eigenlijk is haar hele familie muzikaal. Wellicht kent u haar nichtje en musical actrice Linda Wagenmakers wel. Op 13 jarige leeftijd begon Claudia al met zingen als Gospelzangeres in de kerk en op 17 jarige leeftijd in verschillende bands.

Backingvocaliste en zangcoach

Claudia volgde 2,5 jaar lang klassieke zanglessen en 2,5 jaar lichte muziek zanglessen bij docenten op Codarts Rotterdam en geeft nu zelf regelmatig zangcoaching tevens was zij werkzaam als backingvocaliste bij verschillende artiesten waaronder Pascal Jakobsen bekend van Bløf.

Televisie

Op televisie was zij wekelijks te zien als zangeres bij de Jensen huisband van de gelijknamige show Jensen en maakte zij onderdeel uit van de theatershow The Soul of Motown 1

Regelmatig heeft Claudia buitenlandse activiteiten als vocaliste en entertainster, zo kwam zij o.a. in Florida, Dubai, Italië, Spanje en de Bahama’s.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG